För en person behövs:
2 ägg
1 banan (helst kravbanan)
1 tsk jordnötssmör
en nypa vaniljpulver
en nypa salt
en nypa bakpulver
1. Knäck två ägg i en bunke, blanda i vaniljpulvret, saltet och bakpulvret. Vispa ihop lätt, för hand, tills allt blandat sig.
1. |
2. |
2. |
2. |
Smält lite matfett i lämplig stekpanna och klicka sedan ut smeten i den storlek du vill ha dem. Små pannkakor underlättar stekandet. Det är nu många misslyckas, men knepet i att inte få äggröra är att steka på låg värme, runt 3-4 på en 10-gradig skala och att ha tålamod. Första sidan tar längst tid. Känn försiktigt på dem så att de håller ihop innan du vänder dem.
3. |
Jag gjorde dina bananpannkakor idag!! De var supergoda! Tack Tua!
SvaraRaderahur många satser gjorde du egentligen till den sjunde bilden?:D
SvaraRaderaHar också provat dina bananpannkakor nu, hade inget jordnötssmör hemma men det blev himmelska ändå måste jag säga. Har inte hittat någon innan som haft ett så bra och utförligt recept. Tack! :D<3
SvaraRaderaSupersmarrigt! Tack för bra recept <3
SvaraRaderahttps://www.facebook.com/bymalinsahlen