Followers

onsdag 9 april 2014

Svar på kommentarer

Linnea har kommenterat inlägget "Ägg Överallt": 
GAAAHHH inte läst din blogg på evigheter! Fasen va kul det var att bläddra igenom! :)
mmm, ägg är gott, alltid gillat det, förutom en sak som är pinsamt.. Gillar inte äggulan haha! Om det är en äggmacka med massa annat eller stekt ägg, då är gulan okej, men skulle aldrig äta ett ägg som det är med gula! Fyyy haha. Har dock en kusin som BARA äter gulan, så vi brukar koka typ 10 ägg så käkar jag vitan och hon gulan haha!
Dock ÄR det verkligen något speciellt med kaviar.. ÄLSKAR Kalles Randiga just nu! Den är lite mildare än vanlig! Kan äta den bara som den är.. Men äggmackor med mycket kaviar är ganska oslagbart.
KRAM PÅ DIG FINA! <3 När jag kommer hem ska jag njuta utav en kopp Tua-te. Puuuussar! 


Svar: Åh, vad roligt att höra från dig! Jag kan dock inte förstå att du inte gillar äggulan! Har du funderat om det alltid varit så? Av egen erfarenhet vet jag att ibland kan ätstörningen påverka en på ett sätt som gör att man faktiskt TROR att man inte tycker om det, när man egentligen gör det. Jag var så med pasta, jag intalade mig själv att jag inte gillade det men i själva verket älskar jag det. Jag "gillade" det inte i närmare tre år ;) 
Tycker att kombinationen av vitan och gulan gör ägget så att säga. Skulle aldrig få för mig att peta bort, då är jag hellre utan.. Hehhehe. Kaviar! Den randiga tycker jag är för mesig xD Jag gillar mera smak! Äter mycket av den vanliga ändå, salt och gott. Yay. Pussaaaar till dig!

Johanna har kommenterat inlägget "Ägg Överallt": 
Älskar äggröra och gillar stekta ägg! Men kokta ägg har jag alltid varit jätteäcklad av, gillar äggvitan men avskyr verkligen äggula egentligen! Det är bara gott i äggröra och omelett och stekta ägg har jag lärt mig gilla. Men varken äggula eller kaviar är några favoriter hos mig.. 


Svar: Tja, smaken är som baken! Delad! Håhå! Jag har svårt för lukten av kokta ägg... gillar det inte utan mängder av kaviar... Stekta ägg är ingen höjdare tycker jag, smakar för mycket ägg. Nåväl! Det är roligt att folk tycker om olika saker ändå :)

Cissi har kommenterat inlägget "Ägg Överallt": 
Äggmacka med mycket kaviar är det absolut bästa enligt mig. 


Svar: Jag har inte riktigt erövrat äggmackor än, men det kommer nog! Eller snarare, jag har inte provat.. Hahah, men det är ju en klassiker, så nog ska jag prova det någon gång. Tack för att du påminde mig om att testa det :D

Hanna har kommenterat inlägget"Recept - Havregrynsvälling": 
Gillar man inte klumpar så plockar man fram mixerstaven när det är färdigt=) 


Svar: Så kan man också göra... om man nu har en mixerstav. Det har tyvärr inte vi. Önskar mig däremot en blender, för då kan man göra smoothies! Men ja, bra tips!


2 kommentarer:

  1. Smoothies går bra att göra med mixerstav också, om man baserar dem på jogurt som jag gör. ;)

    SvaraRadera
  2. Haha neej jag har aldrig gillat gulan som den är! Och som du vet har jag inte den typen utav ätstörning så anledningen att jag inte gillar äggula, oliver, stark ost och soltorkade tomater, det beror på min smak. Skulle aldrig välja bort något gott bara för ätstörningen. Jag äter ju typ allt annars haha :) Du veeeet väl att jag inte har anorexi? Älskar tua-teet och snålar verklligen med det, godaste någonsin hihi <3

    SvaraRadera