Followers

måndag 7 april 2014

Ägg Överallt

Jaha.. jag kan inte annat än att konstatera att jag kommit in i ytterligare en period - äggperioden! Äter minst två ägg om dagen. Ett till frukost och ett på kvällen, sen ibland något däremellan.

Först och främst; de ska vara kokta. Helst inte helt hårdkokta, utan ha en riktigt krämig mitt. Då är de bra.

För det andra, de ska ha kaviar på sig. Så enkelt är det! Jag gillar inte direkt själva äggsmaken, utan det är när ägget reagerar med kaviaren som det blir intressant.

För det sista, de ska ätas i äggkopp med sked.

Punkt.

Just ja. Inte punkt! Gillar ni ägg? Brukar ni äta ägg på något speciellt sätt? Kokta, stekta... mikrade?

Jag brukar äta mitt ägg medan gröten kokar på spisen. Det är så mysigt :') Bild från igår..

4 kommentarer:

 1. Älskar äggröra och gillar stekta ägg! Men kokta ägg har jag alltid varit jätteäcklad av, gillar äggvitan men avskyr verkligen äggula egentligen! Det är bara gott i äggröra och omelett och stekta ägg har jag lärt mig gilla. Men varken äggula eller kaviar är några favoriter hos mig..

  SvaraRadera
 2. Äggmacka med mycket kaviar är det absolut bästa enligt mig.

  SvaraRadera
 3. GAAAHHH inte läst din blogg på evigheter! Fasen va kul det var att bläddra igenom! :)
  mmm, ägg är gott, alltid gillat det, förutom en sak som är pinsamt.. Gillar inte äggulan haha! Om det är en äggmacka med massa annat eller stekt ägg, då är gulan okej, men skulle aldrig äta ett ägg som det är med gula! Fyyy haha. Har dock en kusin som BARA äter gulan, så vi brukar koka typ 10 ägg så käkar jag vitan och hon gulan haha!
  Dock ÄR det verkligen något speciellt med kaviar.. ÄLSKAR Kalles Randiga just nu! Den är lite mildare än vanlig! Kan äta den bara som den är.. Men äggmackor med mycket kaviar är ganska oslagbart.
  KRAM PÅ DIG FINA! <3 När jag kommer hem ska jag njuta utav en kopp Tua-te. Puuuussar!

  SvaraRadera
 4. Är det bara jag som blir rejält äcklad av hur illa hönsen i äggindustrin behandlas? Skulle aldrig kunna äta något som kommer från ett så stressat och misskött djur...

  SvaraRadera