Followers

onsdag 4 september 2013

S-kola, tudent, jöman

Det börjar hända lite saker i skolan nu; biologi, matte, svenska, geografi, internationella relationer.. ja, nog har jag lite att pyssla med i varje ämne nu. Sen har jag ett F i fysik som jag måste fixa också. Jag fick F då jag inte lämnat in allt som man skulle lämna in, men det går fort och lätt att fixa så jag hoppas på att få ett hyfsat betyg där åtminstone.

Idag var ABC-gruppen hos oss och man fick prova studentmössor. Svårt med storlek vill jag lova! Mellan 53 och 54 hade jag... har inte bestämt mig ännu. Jag har lite emot mössorna, de är så satans dyra! Och den billigaste varianten kändes så otroligt plastig, så det vill jag ju inte ha. Balen ska man kanske också på, studentbalen. Det svider i plånboken, även om jag väljer det billigaste och enklaste hela tiden! :(

Snöat in lite på sjömansinspirerade kläder! Gick i något liknande en sjömansklänning idag. Eller ja, det var en kjol och en blus med fin krage och jag hade en kofta över... ska ta kort på det sedan! Önskar mig en riktig sjömansklänning, men det är svårt att hitta en som fyller mina kriterier och som inte kostar skjortan. Har ni något tips på en bra sida som säljer klänningar tro?


Såååå fin! Perfekt i mina ögon..
Dagens - Moa äter morotsmuffins: Mm... smakar... smakar... gammal brieost.

Tack, käraste syster.

3 kommentarer:

 1. AAAAAHHH, vilken fin klänning!!

  SvaraRadera
 2. Får jag tipsa om denna sida: http://www.mygrad.se/ Tror min mössa kostade kring 150kr (då utan text eller något, tyckte det var finast så) Sjukt att behöva betala 500-1000kr för en MÖSSA?! Nejtack.
  Och klänningen var sagolikt fin<3 Ha det fint!

  SvaraRadera
 3. Storenvy.com kan ha riktigt fina sailorklänningar! :3
  Kram!
  Lovisa

  SvaraRadera