Followers

torsdag 15 augusti 2013

Home sweet home

Såååå. Igår kom jag hem till huset vid typ halv tolv på kvällen. Under bilresan hem sprack en av mina blåsor på armen, hemskt obehagligt med klet överallt men jag lät det vara så under natten. Krångligt att ta bort bandage, tvätta och linda om... Istället bestämde jag mig för att efter frukosten idag gå iväg till sjukstugan. Det gjorde jag alltså, fick komma in och träffa en distriktssköterska efter typ 45 minuter. Helt okej väntetid antar jag. Hon plåstrade om mig och jag ska dit och byta kompresser i morgon. Det kan tyvärr mycket möjligt bli bestående ärr... :( Jag funderade nyss på att visa er bilder på skadan, men tänker spara er det obehaget om nu inte någon verkligen vill se. Själv tycker jag att det är hemskt, hemskt äckligt så jag är glad över att jag slipper lägga om det själv!

Har tänkt lite på skolan. Tänk, nu är det bara några dagar kvar på mitt sista skol-sommarlov någonsin! HERREGUD! Jag går in för sista året på gymnasiet och det känns som om jag fortfarande är typ femton. Sen fyller jag 18 om 40 dagar vilket känns ännu skummare. Ska skriva önskelista idag tror jag :D Hihi.

Nä, nu hade jag tänkt plocka lite mera hallon. Det dignar verkligen av hallon på buskarna! De hänger alldeles tunga och vissa grenar släpar i marken... Plockade över en liter hallon på inte ens 30 minuter nyss.

Har ni några hallon-tips? Funderar på att styckefrysa dem, men något lite roligare kan man ju göra också...

Hallonbilder från förra året... 

2 kommentarer:

  1. Hallonslyt, hallonkräm eller torka och ha i müsli? :D

    SvaraRadera
  2. att bara ha färska hallon i yoghurt/på glass är ju så gott!! eller värma hallonen och ha på gammaldags vaniljglass:)

    SvaraRadera