Followers

fredag 16 augusti 2013

Müsli-tips

Jag måste bara få tipsa om en müsli som jag hittat! Just när det gäller müsli är jag kräsen - själva havregrynen tycker jag är lite trista och jag gillar inte hur de liksom blöter upp sig i yoghurten. Det ska alltså vara rejält med frukt och annat smarrigt i. Bananchips har jag varit skeptisk till och i början tyckte jag de inte var så goda, men efter en vecka med denna müsli så har jag ändrat mig. De är ju riktigt goda! Vad är det då för müsli jag babblar om? Jo, Axas f-müsli Gold Fruit.

Innehållet... tja, havregryn första ingrediensen och bananchips tvåa. Sen veteflingor, russin, ananas, cornflakes, havrepuffar... papaya, kokoschips och lite torkade äppelbitar. Det är lite tillsatt socker, men det har jag noll problem med. Tvärtom! Tycker den är lagom söt. Jag gillar ju att ha müsli på en lite syrligare yoghurt, lättyoghurt (faktiskt), så då är sötman perfekt mot det där härligt syrliga. :D

Vad gillar ni för müsli? Har ni någon favorit? :)


2 kommentarer:

  1. Åh jag älskar också denna müsli! Älskar att den innehåller rikligt med torkade frukter och nötter och inte bryr jag mig om lite tillsatt socker :) Smaskade den med yoghurt senast igår vid frukosten. Mums!

    SvaraRadera
  2. Jag minns att jag före min "ätstörda" period tyckte om frebacos bran flakes (tror den heter så, en brun påse). Mycket god! Gillar man torkad frukt så är den definitivt värd att testa. Också ganska söt men med krispiga bran flakes och inga torra trista gryn i mängder :).

    SvaraRadera