Followers

lördag 25 maj 2013

Vela, sill och sommar

Stod idag och velade i affären - vad ska jag köpa för choklad? Jag har snart ätit upp aladdinasken, ikväll eller i morgon är den slut. Och jag behöver choklad till mitt kaffe och te och även när jag inte dricker det. Tar mig en bit då och då, när jag känner för det. Men vad ska jag ta? En till aladdinask? Det må vara gott, men tänk om jag blir less!? Mnja.. kikade på en "twist"-påse. Fanns en del olika goda (såg så ut) praliner där, men jag hade aldrig någonsin tidigare köpt en sådan. Tänk om den inte var god! Så det slutade med inget. Ingen paradis, ingen aladdin mörk choklad heller. Vanlig aladdin är godast. Är glad att jag har några praliner kvar och en chokladkaka som syster Moa tog med sig från USA..

Förutom att vela bland chokladen har jag också varit på en köpmannamarknad. Roligt! Var vackert väder, solen sken, men inte över 15 grader. I solen kändes det dock varmare. Hade jag haft en glass-partner hade jag köpt mjukglass, men det hade jag inte. Buhu. Hittade inget att köpa där, men det var trevligt ändå att bara vandra omkring.

Jag har börjat släppa matten nu. Det får vara! Känns inte lika tungt längre och så mycket katastrof  skrev jag nog inte. Hoppas jag. Ehehe. Ikväll blir det sill till middag! Currysill, matjesill, tomatsill, löksill. Mandelpotatis och gräddfil med gräslök till det .Slurp! Var länge sedan jag åt sill, tror det var i påskas senast, så det ser jag fram emot. Passar fint i det somriga vädret gör det. Många olika sorters blommor har kommit - förgätmigej, styvmorsviol och skogsviol. Häggen börjar blomma och sprider en härlig doft i trädgården. Denna tid är underbar! Önskar att jag kunde njuta mer än vad jag gör - jag kan inte annat än att tänka på högen med skolarbete som bara ligger och väntar på mig.

Nu fick jag världens sug efter sushi! Ååh vad jobbigt.. VILL HAAAAAAAA. Åk tio mil Tua, köp.

2 kommentarer:

  1. Har aldrig smakat sill, men det verkar inte gott :P

    Annars så har jag tagit bort mayfrihet-konton på IG, men jag följer dig med mitt personliga konto :)

    SvaraRadera