Followers

tisdag 28 maj 2013

Twist- en orättvis blandning?

Älskar att någon googlat "tuas bananpannkakor" för att komma till min blogg. Blir lite smickrad av det, faktiskt! Hihihihi!

Idag köpte jag en påse med twist-godisar. Jag har aldrig köpt en sådan förut, men slogs av den förhållandet  i antal mellan de olika smakerna. Det fanns fyra "golden toffee" och tre daim, men bara en  marzipan, cocos och nougatcrisp. Rättvist!??! Nä! Jag gillade dessutom inte golden toffe något vidare, men jag vet att jag kommer att älska kokos-godisen och marsipanen. Buhu. Nåväl, om godisarna till övervägande del är goda, ska jag köpa mig en till påse - om inte bara för att se om jag kanske denna gång kan få mer än en kokosgodis!

Jag tycker att man kunde se till att det inte fanns fyra av någon sort :( Helst inte tre heller .Två av varje kanske? Sen räknade jag antalet till 21, vilket ju kändes lite underligt - varför just 21? Ett udda tal. 25, okej, det är hälften av 50 men då kändes 20 nästan ännu bättre... Nåväl, ska väl inte forska mer i ämnet, men statistik- och siffernörden inom mig slår till.

På tal om siffror.. såg denna fina artikel i Aftonbladet idag -en pojke på sju år som bara dagen innan hans mamma blev medvetslös lärt sig att man ska slå 112.. Roligt med en trevlig nyhet för en gångs skull!2 kommentarer:

  1. Tror det är lite olika i varje påse.. Minns jag inte helt fel var det mer än 1 cocos i en påse jag och pojkvännen hade i julas. Vi köpte två påsar.. Dock minns jag inte så himla mycket, haha. Men tror de fanns två nougat crisp i någon också.. ^^

    SvaraRadera
  2. Hihi tror det var jag som gjorde det igår! Ditt recept på bananpannkakor är verkligen det bästa! Fast jag har läst din blogg nu ett tag och du skriver verkligen superbra och inspirerande, fortsätt gärna så på bästa Tua-vis :D

    SvaraRadera