Followers

måndag 13 maj 2013

På Väg Ingenstans

Jag är besviken. Hemskt besviken. Trots att jag ätit en halv aladdinask, pepparkakor, många många chokladrutor, kex med camembert och sedan givetvis bra med vanlig mat också så stod vågen i morse stilla. Stilla. Blä!

Det känns sorgligt. Jag vill bara deppa ihop i ett hörn och inte röra mig på en vecka eller två. Jag känner mig misslyckad - du klarar du inte ens av att gå upp i vikt! Det känns som om alla gånger jag gått emot rösten, alla gånger jag tagit flera praliner trots att något annan inom mig sa att jag lika gärna kunde låta bli, det känns som om dessa tillfällen (och det har blivit många, tro mig) varit förgäves.

Men det är ingen mening att deppa ihop i ett hörn - ta nya tag! Nästa gång behöver jag inte bli besviken, om jag faktiskt lyckats. Men jag kommer att behöva äta som FASEN och det menar jag verkligen. Tur att jag har fikasällskap nu i alla fall, min syster och hennes pojkvän kom hem igår. Mjukglass,kladdkaka och kanske lösviktsgodis förväntar jag mig. Uh..

Halv åtta hos mig- mys från i torsdags.. Aladdin, salta kex och camembert!

3 kommentarer:

 1. Hejja dig ändå! du är duktig! du har iaf gjort tvärt emot rösten i huvudet och tagit den där gooda chokladen! kanske visar det nästa gång istället=)

  SvaraRadera
 2. Men vet du? Du borde se dig som en vinnare, skit i om vågen inte visade uppåt. Men tänk på hur grymt bäst du ha varit! Du har gått emot ätströningen och kickat dess röv.
  Fortsätt på samma spår, att utmana och äta. Det kommer säkert. DU klarar det här :)

  SvaraRadera
 3. hej fina tua! du kämpar på så bra, massa pepp till dig! tänkte bara att det är ju sjukt svårt att öka i vikt. jag äter numera (åt lite mindre mellanmål förut, men efter första kilona så stannade vikten upp) - håll i dig! frukost; yoghurt, müsli, frukt, macka med smör o pålägg. fm; 2 mackor med smör o pålägg + 1 näringsdryck. lunch; "normalportion". em; 2 mackor med smör o pålägg/1 macka o en smoothie eller yoghurt o frukt + 1 näringsdryck. middag "normalportion". kväll; 1 macka med smör o pålägg, yoghurt, müsli och frukt + 1 näringsdryck. gah! proppmätt hela tiden. plus att jag två gånger i veckan "övningsfikar" (godis/glass/kakor). har aldrig ätit så här mycket någonsin vare sig innan eller under min anorexi. och bör tilläggas att jag närmar mig 30 år (efter snart 12 års anorexi) - så jag borde ha betydligt lägre metabolism än en ungdom som du :) jaja, vill bara påminna om hur mycket det faktiskt behövs för att lyckas läka kroppen... och att man kan äta betydligt mer än man tror, kroppen och själen behöver några dagar på sig att vänja sig, sen känns det faktiskt helt naturligt! ska tillägga att jag ökar i vikt låååångsamt, blir nästan tokig, nu när jag verkligen vill! ledsen för långt, virrigt inlägg, men vill som sagt bara peppa dig lite och påminna om hur mycket din kropp behöver! stor kram!

  SvaraRadera