Followers

torsdag 22 maj 2014

Glasgow-tema

Nu är det inte alls lång tid kvar innan jag åker till Glasgow, Skottland, för att vara där i tre månader. Jag åker i september och kommer tillbaka i december. Det känns givetvis mycket spännande och än har jag inte riktigt kunnat smälta att verkligen jag ska åka dit!

Jag kommer att bo i en värdfamilj, gå på lektioner i engelska kvällstid och få en praktik dagtid. Mitt mål med denna resa är att få flyt på engelskan men framför allt få en erfarenhet om hur det kan vara att bo i ett annat land. Jag har alltid fascinerats av Storbritannien och älskar det engelska språket, så det kändes om ett naturligt val av mig att välja just det landet. Förhoppningsvis kommer jag att lära känna många trevliga människor där borta också!

Eftersom jag knappt skriver i bloggen här längre, jag menar, hur ska jag kunna skriva om min ätstörning när jag inte direkt har den längre? Jag kan såklart svara på era frågor, men med det kommer man inte långt med. Det trillar inte in så mycket frågor längre.. Därför kommer jag att ändra riktning här på bloggen något. Givetvis så finns ätstörningen fortfarande med i tankarna och ämnet kommer att komma upp då och då, men då mitt fokus i livet ändras kommer bloggen att följa med det.

Om fyra veckor tar jag studenten, vilket innebär att skolan kommer att försvinna ur mitt liv fram tills dess att jag bestämmer mig för att börja plugga igen. Snacka om att jag har mycket förändringar att se fram e mot!

Ni kan alltså räkna med att det blir en hel del Glasgow här och mina tankar i hur det kommer att bli och vilka förberedelser jag gör. Jag kommer givetvis att rapportera grundligt när jag väl är där - kulturkrockar, mat, upplevelser och allmänt smått och gott.

Ta hand om er! Njut av livet, för det är himla underbart trots allt.

Bild från idag. Lade mobilen på bordet och kameran råkade vara på. Nej men, hej Tua!

1 kommentar:

  1. Kom ihåg att ta paraply med! Glasgow är LOVELY, meeen det regnar löjligt mycket :P D-vitamintabletter kan också vara en smart idé :P

    SvaraRadera