Followers

fredag 21 februari 2014

Svar på kommentar: Inget skottland?

Anonym sa. Åh, men då kommer du inte åka till Skottland eller? Jobbigt att välja :/ på Politik?

Svar: Jodå, det är klart jag kommer! Jag sa det till hon som besökte mig igår också, att jag skulle vara  borta hela hösten i Skottland .Hon sa att det inte var något problem, det finns alltid ersättare. MEN jag ska prata mera med henne också så att jag verkligen vet.

Om det nu är så att jag måste vara här i höst för att kunna vara med på detta, så väljer jag Skottland. Jag vill väldigt gärna hoppa in i politiken, men, eftersom jag redan är anmäld och inställd på Skottland så skulle jag vilja göra det först. Sen är jag ju bara borta tre månader och kommer tillbaka sedan. Väljer jag att inte åka till Skottland är det inte säkert att jag får chansen igen! Så, till Skottland ska jag allra troligast.

Men ja, jag ska prata mera med henne och verkligen se över hur det blir. Även om jag är med och kan röstas på är det ju inte heller säkert att man blir vald ;)  Kan inte säga något heeeelt säkert än, men det lilla jag vet hittills så fungerar Skottland bra även om jag blir vald.  :D

Hoppas att jag inte står inför en valsituation - Skottland/Politiken. Jag vill liksom inte att det ska vara antingen eller, det borde gå att kombinera. :)

1 kommentar:

  1. Du ger så himla bra svar på kommentarer! Jag undrar förresten hur man ska reagera när man passerat den "målvikt" man satt upp för sig? :/ Det är väll liksom okej att vara lite större än den målvikt man satt upp för sig själv det är bara svårt att säga det till ätstörningen :(

    SvaraRadera