Followers

tisdag 7 januari 2014

Skola Lilla

I morgon startar det. Min allra sista termin på gymnasiet! WOOOHO! Jag räknar med att den kommer att gå i ruuusande fart.

Nästa vecka har jag ingenting, då jag har tagit ledigt, ska åka och träffa underbara Amy och åka på lajv. Tar med mig plugg dit och pluggar under den tiden hon jobbar. När jag kommer tillbaka blir det fullsmockat med nationella i Ma4 och prov i biologi. Hela vecka tio har jag sportlov. Har ingenting särskilt planerat då, men nånting lär jag väl hitta på. Till påsk hade jag kanske tänkt åka till Lund och hälsa på syskon, men jag har ingenting bestämt där ännu.

Efter påsk.. tja, då är det slutspurten  helt enkelt. Ska försöka bli klar så tidig jag kan med gymnasiearbetet (ska undersöka frukostvanor) men om jag känner mig rätt så kommer det inte att bli så. Ahum. Nationella i svenska blir det också. Och jag måste göra klart min rest i fysik, så är det bara. Blöh. Sen är det student. Och slut.

Whih.

Jag vill hemskt gärna vara i England/Skottland/Irland sen och göra något. Tips? :D

3 kommentarer:

 1. Plugga engelska en termin i Brighton, inackorderad hos en familj, via Brahe folkhögskola? :) (Funderar själv på det!) Vara Au Pair? :)

  SvaraRadera
 2. Saknar dig på något konstigt sätt, fast jag inte ens känner dig. Skum känsla. Har börjat blogga massa igen! Kommentera gärna/skriv till mig så jag vet att du lever.. <3 Puss finaste Tua <3

  SvaraRadera
 3. Hej! Hoppas du kan hjälpa mig med en äs fråga.
  Jag har gått upp ca 5 kg, är rätt så kort så det syns ju självklart en del men väger fortfarande lite i underkant. Hursomhelst så kallades en annan tjej i min umgänges krets som "minst" i den kretsen jag umgås i och det är nånting som väcker äs i mig lite men inte så mycket längre och jag är definitivt ovan vid.. Så jag undrar hur man tar ställning till sånthär som att man inte är smalast/minst länge vilket ju är målet nästan som äs vill uppnå! Är du och liksom bryr du dig om att vara smalast/minst i din omgivning? :/

  SvaraRadera