Followers

tisdag 21 januari 2014

A cup of tea?

Så.. idag var jag i skolan igen. Känns sådär. I övermorgon har jag mattenationella hela dagen (ma4) och jag vågar påstå att jag INTE ser fram emot det alls. Blö. Vill bara att den ska vara över så att jag kan slippa ha en massa ångest (onödigt, I know) över det. Av någon anledning känns matten viktig, men jag har sällan ork nog att plugga tillräckligt mycket på det som jag borde för att få ett betyg över C. Nåväl.

Istället på att tänka på skolan som är NU tänker jag på framtiden. På jobben under sommaren och sedan Glasgow till hösten. Jag har i princip bestämt mig för att åka och vara borta i tolv veckor. Trivs jag, kommer jag helt klart komma tillbaka dit och fortsätta vara där på ett eller annat sätt. Engelska ligger mig nära om hjärtat och jag vill leva engelska, inte bara kunna rätt mycket engelska. Uh. Extra intressant blir det också att Skottland kommer att rösta om självständighet under den tiden jag är där! Whiih!

Nu är det dags för tvätthög nummer två. När man reser är det inte bara själva resan, utan också förarbete och efterarbete.. Ugh.

3 kommentarer:

  1. Jag undrar varifrån du fick kanelbullen?!?!

    SvaraRadera
  2. Åhh vad spännande det låter <3 Ta med mig.. ;___;

    SvaraRadera
  3. Vi verkar ha samma syn på/tankar om framtiden/hösten :D Vill du åka via ett bolag eller fixa det på egen hand? :)

    SvaraRadera