Followers

söndag 7 juli 2013

Andaas

Nu är jag tillbaka från konventet. Eller, tillbaka och tillbaka.. Jag har mellanlandat hos min bror och ska åka nattåg ikväll. Usch! Jag är så jädrans trött efter dessa fem dagar! Var vaken sent, upp tidigt, sov dåligt (på ett stenhårt golv med massor av folk runtomkring mig) och dagarna var fyllda med aktiviteter av olika de slag. Det har däremot varit otroligt roligt! Och lärorikt! Jag känner mig liksom.. äldre nu. Som om jag behövde de här dagarna där jag tvingades vara social dygnet runt och där det inte var så lätt att bara krypa undan.

Maten har gått.. bra, ändå. Men igår som när alla åt pizza (köpepizza uh) så fick jag annan mat istället. Det har alltså lyckats lösa sig. Jag hade också med mig yoghurt och frysta bär som jag fick ha i deras kök. Åt det när jag blev hungrig, om jag känt att jag ätit för lite och så. Igår och i förrgår åt jag också en hel del sötsaker - och chips! Jag vet dock att chips inte är någon favorit, det bara är så, men godis.. håhå. Det slinker lätt ned! Idag åt jag till och med efterrätt till frukosten, vaniljglass! Kändes lite roligt, men äh, ibland blir det tokigt.

Dessvärre har jag inte tagit en enda bild. Det blev bara inte av! Men många andra har tagit mängder av bilder, så fort de kommer upp lägger jag ut några här.

Nu ska jag vila lite och ladda inför nattåg...

3 kommentarer:

 1. Yay, hitta din blogg :D
  Var inte så svårt dock xD
  Men tack för ett underbart konvent och att jag fick träffa dig, du är en underbar människa, det ska du bara veta :)

  SvaraRadera
 2. Fina Tua!
  Så glad för att du kom. Tänker massa på dig och håller med Therese till 100% du är underbar <3

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Tack att för att jag fick träffa en underbar person som du!
  Vi måste hjälpa varandra att ta oss igenom ätstörningen! Jag är nästan vunnit så nu är det min tur att hjälpa dig! Jag stöttar dig och du stöttar mig.
  Kom ihåg vad du lovat mig!
  Kram kram! <3
  //Luise

  SvaraRadera