Followers

måndag 3 juni 2013

Sommar? Va?

Den tredje juni... konstigt. Fel! Knäppt! GALET! Vart tog tiden vägen? Det känns som om det fortfarande är mars. Fyra skoldagar kvar av detta läsår. Om fem skoldagar går jag i trean. Student. Sista året på gymnasiet. Sen är det slut på barna-tiden, på tonårslyxen. Jag fyller arton år en månad efter det att skolan börjat igen. Börjar redan fundera på vad jag ska göra då, någonting lite roligare borde man nog hitta på. Förra gången jag fyllde år hade jag glassbuffé istället för tårta, kanske kör på ett liknande koncept. Hm..

Nu drog jag iväg lite i tiden. Det jag skulle prata om var sommaren. Sommaren! Trots regn idag är sommaren här. Regnet hör väl sommaren till, antar jag. Sommaren känns. Sommaren syns. Det är sprudlande grönt och midsommarblomstren blommar så att det står härliga till. På facebook syn det att folk börjar ta studenten. Här uppe i Jämtland kommer den lite senare; den 13e ska man ta studenten på min skola. Jag får sommarlov dagen innan.

Jag har tre grejer kvar jag ska göra i skolan. Först är det fysikuppsatsen som jag gjort ungefär halva av. Sen är det fysiklabbrapporten, som jag inte ens börjat på. Och sist men absolut inte minst är det en komplettering i samhällskunskap, jag ska skriva "om" en uppsats, så att jag kan få A i samhälle. Det var allt. Idag gjorde jag ju bort talet (som gick galant) och det är otroligt skönt att ha det gjort. Nu är det inget prov eller muntligt framförande kvar, utan bara sånt som jag i lugn och ro kan sitta och fila på. Puh!

Är sugen på att shoppa några sommarkläder. Kanske, kanske att jag åker in till Östersund (tio mil) så att utbudet blir lite större - vi har inte ens ett H&M eller liknande i Strömsund. Det är ju långhelg nu, trots skolarbetet borde jag ju kunna slänga in en shoppingdag tycker jag. Det blir verkligen ett dagsprojekt att åka och handla! Över tre timmar bussresa, handla, äta, ja ni vet. Torsdagen är ju nationaldagen.. så fredagen? Låter prima i mina öron! Hhhm. Samtidigt "borde" jag inte. Jag ska vara i Uppsala i ett par dagar i slutet av denna månad och har då väldigt gott om tid för att shoppa. Uh. Får nog spara pengarna ändå, bara själva bussen går på drygt 140 spänn tur och retur. Nu slog snål-Tua till, jag skiter i Östersund. Tror jag. Hahah :(


1 kommentar:

  1. åh shopping finns det alltid tid för tycker jag ;) så kul att handla sommarkläder! finns så mycket fint =)

    SvaraRadera