Followers

tisdag 11 juni 2013

Polka

Idag gjorde jag ett misstag - nej, vänta, idag lärde jag mig något nytt! Vid ett åt jag mjukglass med en kompis. Inga tuttifruttikulor. Inga jordgubbskulor. WHAT!? Vad ska man DÅ ta för strössel? Bad att få smaka en sked av chokladströsslet, det var inte alls gott. Sen fanns det polkaströssel. Jag har ätit det förut, då bara lite, på kladdkaka. Så jag körde till. En stor bägare med polkaströssel. Det blev tyvärr inte så jättegott, lite tandkrämskänsla över det hela. Men åt upp allt gjorde jag ändå! Och jag hade ju trevligt sällskap i alla fall.

Nu kom jag på.. VARFÖR tog jag inte någon topping då? Jag hade ju kunnat ta kolasås! Det är ju gott! UGH! Eller det kanske till och med fanns tuttifruttisås? Hade det blivit så mycket godare.. ältade det i närmare timmen efteråt. Kommer inte göra om mitt misstag.

I morgon... i morgon är det skolavslutning! I morgon får jag sommarlov! Det är så jädrans skönt. MEN jag är inte klar med skolarbetet - ah panik - har två grejer i fysiken kvar. Det känns jobbigt hatt ha det så, men jag får väl skylla mig själv. Vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Jag får göra klart kursen till hösten om jag vill, men det känns inte alls bra. Får se vad jag gör..

Hade tänkt köpa jordgubbar idag - 250 gram för 53 spänn! Det är fan sjukt. Det är över 100 kronor kilot. NÄ, så mycket pengar ska man inte få lura av mig minsann. Jag får hålla ut. Om en månad eller så kan man köpa 500 g för 30 spänn, en tredjedel av kilopriset nu.


2 kommentarer:

  1. Jag tyckte glassen var god, men sällskapet var bäst :D Vi får äta en ny glass i sommar och då ska du få ditt tuttifrutti eller jordgubbsströssel! ;P <3

    SvaraRadera
  2. Yaaay, det låter som en helt utmärkt idé i mina öron! :D Då blir det dubbelt så bra! Supergod glass OCH bra sällskap! Hihi

    SvaraRadera