Followers

onsdag 1 maj 2013

Svar på kommentar: Läsarantal

Sigrid sa:
Åh, vad gott! Du, lite nyfiken, hur många läsare har du? på Idag är DAGEN

Svar: Åh. läsare, läsare. Det varierar, men oftast mellan 150-250. Ibland har jag kommenterat andra bloggar, då kan det bli lite flera. Ibland uppdaterar jag dåligt, då blir det lite färre. Oftast ligger det dock däromkring och det har gjort det under låååång tid nu.

Enligt trafikkällorna är de allra flesta från http://www.affarsnyttnorr.se/blogg.php där min blogg är länkad. Annars är det många som kommer hit via google, oftast genom sökorden "på väg ned". Enligt bloglovin bevakas min blogg av 25 personer, men där endast två är kända, registerade. Det är ändå ganska många! Jag börjar ju närma mig 83000 sidvisningar totalt, vilket känns fantastiskt. Jag har inte funktionen att mina egna sidvisningar räknas..

Det är totalt 671 kommentarer i bloggen! :D Jag har publicerat 743 inlägg, men har skrivit 814 tydligen. Det är så för att jag har en del utkast, halvfärdiga inlägg, som jag valt att inte publicera. Några av utkasten är också meningslösa listor, som jag fyllt i bara för att jag gillar att fylla i sådana. Hihi.

Bild från http://www.ica.se/recept/risgrynsgrot-551783/
Längtar till frukosten i morgon! Åh! Pepparkakor och risgrynsgröt, kan inte bli bättre. Nu ska jag sluta tjata om min risgrynsgröt. Tror jag. Lär ta kort på den, om det blir fint, bara för att dokumentera skönheten..

JUST DET! Har ni några tips på vad man kan ha på risgrynsgröten, förutom kanel och socker? Alla tips mottages tacksamt!

4 kommentarer:

 1. Sv: Ja, det kan nog bli mastigt med för mycket.. men ska testa att bre på mackor eller ha på yoghurten/gröten! :)
  Gott med jordnötssmör i själva smeten.. lät gott! :)

  Åh, låter underbart! :D Vi var främst i Shanghai med tog oss även till Sushou och Hangzhou. Men tidigare gånger har jag även vart i bejing (Gick på muren i soluppgången, fantastiskt) och LiJiang :)

  Haha, vitlöken förföljde mig också.. på ALLT! Och ja, det fanns även där jag var att köpa hela vitlöksklyftor på spett ;) Tackade dock nej.. haha.

  SvaraRadera
 2. Hur kollar man varifrån läsare hittar till ens blogg? Vet du vad som menas med "unika besökare"?

  SvaraRadera
 3. Sylt och bär fungerar alltid till gröt :)

  SvaraRadera
 4. Degistive-kex, kardemumma, citronskal, frukt/bär (apelsin/clementin passar bra), nötter, nötsmör, kokos, kokosmjölk, kokosolja (för mer energi), mullbär, gojibär, kaffe-mjölk, kvarg-röror, hjortron, honung, sirap... Jordgubbar.

  SvaraRadera