När jag äter havregrynsgröt ska det vara hiskeligt mycket "pålägg" på!
Allra helst mängder jordgubbssylt och rismjölk.
Finns inte det, tar jag mängder med äppelmos, kanel och havremjölk.
Finns inte det, tar jag mängder annan söt sylt med vilken mjölk som helst.
Finns inte det klarar jag mig på lite frusna hallon med lite kanel på, utan någon mjölk.
Bara kanel går det också.
Men det är inte lika gott.
söndag 19 augusti 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Kardemumma-havregrynsgröt + frysta blåbär + skivad banan + mjölk! Du anar inte.
SvaraRaderaSläng eventuellt på lite nektarin också.
Älskar inlägget!!
SvaraRaderaVarför rismjölk eller havremjölk??
SvaraRaderaÄr det bättre än vanlig mjölk? I så fall varför?
Kram
Alltså tua Du e så himla söt du :P o du jag SAKNAR dej massor ! så ta och kom till stan och hälsa på mig ? <3
SvaraRadera