Nu väljer jag aldrig en sås på, utan ett strössel. Vanligtvis tuttifrutti, men även jordgubb eller saltlakrits. Idag blir det nog tutti frutti, om det finns. Håhå. Gott! Jag äter också alltid med sked, ty det vore närmast ett brott att äta på ett annat sätt.
Hur äter du mjukglass? Med sked? I våffla, bägare? Vad har du för strössel på, eller har du annan topping?
Med tuttifrutti-strössel.. Förra årets första mjukglass tror jag att det var! |
Jooordgubbsströssel, detta var förra säsongens sista :( |
Har du ätit yoghurt-glass från (relativt nya) Yollibox någon gång?
SvaraRaderaHur gjorde du för att våga gå framåt med utmaningar (som glass, godis, pannkakor med sirap osv)? Jag måste börja utmana mig mer, men är så fruktansvärt rädd. Hur lyckades du övervinna rädslan?
SvaraRaderaTack för en UNDERBAR blogg!
kram