Followers

lördag 11 oktober 2014

London!

I början av november flyger jag till London för att vara där över en helg. Jag ser så mycket fram emot det! Där ska jag träffa ett gäng som jag spelat med ett par månader nu - en tysk och hans flickvän och tre personer from södra England. Har inte helt bestämt vilka sevärdheter vi ska gå till, men en kväll ska vi till spelstället "Meltdown", en pub där gaming är det som gäller. På puben har de olika spel på olika kvällar och vi bönar och ber att just vårt spel ska vara den kvällen, annars vore det ju lite trist.

Eftersom London är hemskt dyrt (över 25 pund för att åka London Eye) kommer nog våra möjligheter vara begränsade. Jag hade gärna gått till Harry Potter Studio Tour men även där är biljetterna riktigt dyra, något som ingen av oss har råd med. Studenter och ungdomar brukar inte vara rika. Vi får helt enkelt lov att ta tillvara på det vi kan göra - se Big Ben, dricka te på små cafeér och bara prata med varandra. 

Här i Glasgow flyter livet på. Jag skriver ett par extrauppsatser som jag ska få rättade av min lärare, bara för att hålla igång det vetenskapliga skrivandet som jag lärde mig under gymnasietiden. En av uppsatserna kommer att vara mindre formell och handla om kulturskillnader jag hittills upplevt. Det är mycket troligt att jag publicerar den här på bloggen, alternativt delar ur den.

På facebook igår stod det en himla massa om snö. Det har snöat i min ort i Jämtland och tydligen låg snön kvar. Här är det... regn och ungefär 15 grader. Rätt skönt ändå!

Köpte en ny parfym igår, Alien av Thierry Mugler. Den är helt gudomlig! Låg i sängen en halvtimme igår och bara drömde mig bort i doften...

1 kommentar:

  1. Hej Tua! Dela gärna med dig av dina uppsatser! Skulle vara kul att läsa!

    SvaraRadera