Followers

söndag 30 mars 2014

Min helg och skola

Shit, är det söndag redan? TIDEN GÅR! Det är lite läskigt. Inte bara lite.. mycket läskigt!  I och för sig har klockan ställt om sig (puh) och vi bör få ut mera av dagen (tar sovmorgon ändå) men ändå så känns det som om dagarna är så himla korta. Igår så.. gjorde jag.. eh... handlade. Det gjorde jag. Och bakade citronkladdkaka med min syster. Det gjorde jag också. Sen pratade jag X antal timmar med min Amy i telefon (<3) och  vips var klockan två på natten men den blev tre med en gång. Somnade innan jag hann ställa väckarklockan och klev upp först vid kvart i elva, sommartid. Så kan det gå!

Ungefär som ovan hade min blogg sett ut om jag dag och in berättade vad jag gjorde om dagarna. Jag är rätt säker på att det hade blivit tråkigt i längden. Tua äter, Tua sover, Tua pluggar, Tua spelar piano, Tua spelar Dota. Typ så är mitt liv. Nu vet ni det! :D Heheeheheh.

Alltså fortsätter jag med mitt dethärharjaggjortidagrabblande. 
Idag har jag tentat av sista delen i tyskan, hörförståelsen. Det gick bra! Härligt att ha tyskan bortgjord. Ännu ett bock på min attgöralista, som jag skapar nu. Det här är i prioritetsordning.

  1. Geografiredovisning (framförs nu på onsdag)
  2. Gymnasiearbete (ska vara klar SNART)
  3. Svenskatal (framförs om några få veckor)
  4. Fysiklabb (bör vara klar så snart som möjligt, måste ju få betyg i fysik)
  5. Instuderingsfrågor till Internationella Relationer (ska göras nu till veckan, fixar i morgon)
  6. Geografiuppgifter (finns ett par, ska vara klara till påsk)
  7. Biologiprov
  8. Tenta av tyska
  9. Psykologiuppsats

Ser ni? Det är inte SÅ farligt ändå. I gymnasiearbetet har jag kommit en bra bit. Är en massa siffror och måste kontrollräkna hela tiden (jädra enkäter) men det går rätt smidigt ändå - skrivit tre sidor idag. Resten... Äsch. Det löser sig, det löser sig... säger vi.


Citronkladdkaka med saltlakritssås. Gott! Ingen suuuperfavorit, men ett par bitar gick ned ändå :)Sallad jag gjorde till middagen igår.Grillade i fredags! Grekisk sallad, lammspett, kycklingspett, grönsaksspett...1 kommentar: