Followers

söndag 16 mars 2014

Hår-resa!

De senaste dagarna har jag genomgått en rejäl hårresa. Ni alla ser mig nog som rödhårig, för det är det ni är van med. Min naturliga hårfärg är askigt mörkblond.

Jag är less på min röda hårfärg. Visst, jag gillar rött hår, men egentligen så ÄR det inte jag. Den färg man föds med är helt enkelt det man passar allra bäst i. Så även om jag visst kunde bära upp rött, är det mycket jobb och pengar med det hela. Nä! Det är dags att sluta dölja sig själv i en röd hårman...

Vilket jag också gjort. I torsdags använde jag colour b4 och gick från knallrött till guldorangeblond. Jag är mycket imponerad!Men, som ni kan se - min utväxt är mycket kallare. Det är helt enkelt inte MIN färg! Jag är kall i huden och min hårfärg är på denna bild varm. Jag kan ha det, ja, men är det helt harmoniskt?
Låt oss leka i photoshop..

Jag markerade bara det färgade håret och inte min utväxt och drog ned "saturation". Bättre? Mycket bättre! Nu ser jag inte grå ut i ansiktet i förhållande till mitt hår. Det finns fortfarande lite värme kvar i håret, men jag kan ju inte bli gråhårig heller ;)
Idag färgade jag en ljus askblond över mitt orangeguldiga hårsvall. Det blev bättre, även om det inte blev perfekt. Men jag ska låta det vara så ett tag och vänta ut nästa steg. Nu slipper jag i alla fall att oroa mig över utväxten, eller över att mitt hår inte passar ihop med vissa av mina kläder! Yay!

2 kommentarer:

  1. Kan inte riktigt hålla med om att man passar bäst i den hårfärg man föds med.. Det gäller i alla fall inte för mig ;) /Lovisa

    SvaraRadera