Followers

söndag 3 november 2013

Rödluvan

Sitter i denna stund och äter satsumas och pepparkakor som en efterrätt till kvällsfikat (yoghurt med müsli, macka med messmör, macka med skinka och senap) och bara njuter. På onsdag - torsdag kommer min nya dator som beställdes idag! Ni anar inte hur härligt det blir att kunna sitta vid en annan dator än den dåliga skoldatorn. Inte haft en egen fungerade dator sedan 2010! Välbehövlig och efterlängtad alltså. Ska bland annat installera The Sims 4 på den när den kommer ut...

Det snöade idag och hårfärgningen gick toppen så allt är frid och fröjd x)

Before. Ser ut som ett sånt där polis-häkte-foto... Man ser också min fina ögoninflammation :(


Ännu en stoneface. Hahaah. Man ser färgen rätt dåligt däremot, så fler bilder kommer i morgon under dagsljus :) Det hann ju bli mörkt innan färgningen var klar...Fort som tusan går det nu!

Färgen är snarare som ovan och nedan..Typ. Äsch, ni får se i morgon!

2 kommentarer:

  1. Hur gör man egentligen med omgivningens kommentarer när man har en ätstörning? Vissa människor är ju rätt okänsliga av sig. Jag och min kompis var hemma hos en person och det första som händer när jag och hon kommer in är att våran kompis säger något i stil med "hej tjockisar" som att det ska vara kul antar jag? Själv har jag en ätstörning så en sådan här kommentar är svår att ta med en nypa salt :( Min kompis däremot, hon bara skrattade och tog det inte allvarligt, hon är ju inte i närheten utav tjock utan tvärtom smal. Jag är nog också smal eller det blir så svårt att bedöma det när man är sjuk, för 1 och en halv vecka sedan gav vågen mig ett BMI på runt 16 så jag borde ju inte ta kommentaren seriöst men det är svårt! Jag undrar dessutom om du varit med om något liknande?

    SvaraRadera
  2. Men så fint håret blev!!!

    SvaraRadera