Smälta choklad ska göras, till chokladganachen som tårtan ska täckas med! |
Grädde ska röras ned i den smälta chokladen..En klick smör i det och ganachen är klar! |
En del av fyllningen var chokladssmörkräm, där det givetvis ska vara smör |
På med kakao utblandat i lite grädde |
Ett par rutor choklad ska också i chokladsmörkrämen.. eller ja. Jag tog lite sånt fast det egentligen inte behövs.. eller står i något recept. |
Florsocker och mera kakao till perfekt smak! |
Första lagret: chokladsmöskrämen (och ja, man får äta upp det som blir över! fniss) |
Andra lagret: jordgubbssylt. Viktigt att inte snåla! |
Dekorera! Den roliga biten, som här blev väldigt stressig.. |
Jag hade kanske lite väl roligt med den smälta vitchokladen över.. men äh! |
Hugg in! |
Mmmm.. Gott! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar