Followers

onsdag 29 januari 2014

Application

Vet ni vad jag har gjort idag? Skickat min "application" till skolan i Glasgow och fått den accepterad! SÅÅÅ! Det BLIR verkligen så att jag åker till Glasgow till hösten! WHIIIIIIIIIHO! Är så glad att ni bara inte kan fatta det. Alltså seriöst. Det är min dröm.. och jag ska få uppleva det. Wow bara. Wow. Att de (skolan) dessutom är supertrevliga och hjälpsamma över mail (och har varit i flera veckor) är en stor bonus - de ser fram emot att få träffa mig, och jag att få träffa dem! WHIIIIIIIIIHO! Typ lyckan är total.

Älskar livet.

Så att ni vet.
6 kommentarer:

 1. Gud vad underbart! Vad glad jag blir för din skull! GRATTIS :D Jag har själv alltid velat studera på något universitet i Irland och funderar starkt på att söka, men det blir inte föränns nästa år då jag bara går andra året på gymnasiet nu :) Stort grattis igen iallafall!

  SvaraRadera
 2. That's so freakin' awesome! :D Grattis!

  SvaraRadera
 3. Hej! :) Nu är jag inlagd och ska få behandling för mina ätstörningar, första gången i livet. Detta är min första dag och den kunde inte börjat mer åt helvete. Vården är ett skämt. PASSA PÅ att försöka bli frisk på egen hand, för de är fan inte kul att ligga på sjukhus…
  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 4. Men gud vad roligt, Tua! :D Hoppas att du får det underbart där borta. Kram /Sandra

  SvaraRadera
 5. Glasgow låter underbart! Hoppas du får en fin tid där! :D

  SvaraRadera