Followers

fredag 28 juni 2013

En... genial idé

Igår kväll fick jag en idé- varför inte åka till Ica Maxi? Jag hade sett på internet att den låg typ på andra sidan uppsala och hade en resväg med ungefär en timme.. Billigt skulle det vara där, så jag kan storhandla! Ja! Dit vill jag åka! Så i morse kikade jag upp bussar.Ett byte vid stadshuset och jag skulle behöva gå en bra bit.. uhm. Perfekt. Så tjugo över tolv, efter att ha ätit en ordentlig lunch, åkte jag iväg. Det blev mycket väntande, men mycket sagt - 57 minuter senare stod jag på Ica Maxi. Och en sån affär! Jag var där i närmare en och en halv timme och fick bland annat provsmaka en väldigt blodig biff. Slurp.

Dags att åka hem.. Med två fulla kassar (med bland annat yoghurt, kött, skinka, kräftor, räkor och annat som behövde kylas) gick jag raskt iväg till busshållsplatsen - precis för att se min buss åka iväg. Den åkte iväg några minuter tidigare! AAAAH! Så det blev att vänta hela 25 minuter på nästa. Mina varor, stackars varor.. Sen var det bytet. Även där behövde jag vänta 25 minuter, då bussen jag åkte med från Ica Maxi var något sen och jag missade bussen som jag hade tänkt ta. Resan hem blev närmare
en timme och 40 minuter. Stackars varor! Slängde fort som fasen in lövbiffen i frysen när jag kom hem, men vet det tusan om det räckte.

Middagen blev supergod. Jag hittade en buljongkokt skinka på extrapris, samt ett par rödbetor och färskpotatis. Kokade några rödbetor och ett par potatisar och åt tillsammans med min skinka och senap. Höstmat, men jag var såå sugen på senap. Äter nu på efterrätten - jordgubbar doppade i socker samt en hederlig kopp kaffe med mjölk.

1 kommentar:

  1. HAHAHA! Du är rolig Tua, men på ett sött sätt ;) Hahah Ica Maxi som om det skulle vara nåt exotiskt..
    /Lovisa

    SvaraRadera